Puppytraining


De eerste 12 weken van een pup is een belangrijke periode in zijn leven, de socialisatieperiode. Hij gaat op ontdekking om de buitenwereld te verkennen. Deze fase is bepalend voor de ontwikkeling van zijn gedrag gedurende de rest van zijn leven. Prikkels, ervaringen opdoen zoals andere honden, mensen en geluiden. Het is voor uw pup allemaal reuze spannend! Het is dan ook erg belangrijk om hier als baasje goed mee om te gaan.

Wanneer uw pup 8 weken oud is en volgens de normen gevaccineerd is, verwelkomen wij graag uw pup samen met u voor de puppy inloop. Instroom in een cursus is altijd mogelijk zodat u niet te lang hoeft te wachten om met uw pup aan de slag te gaan. Tijdens de inloop staat het opvoeden en socialiseren centraal. Denk hierbij aan kennis maken met alledaagse geluiden, opspringen voorkomen, uw pup aanraken zodat een dierenarts bezoek vlot verloopt, zindelijkheid, meelopen aan de lijn, stopcommando voor ongewenst gedrag en verzorging. Vervolgens na de puppy inloop kunt u starten met de basiscursus vanaf de leeftijd van 12 weken tot 12 jaar en ouder.

Wat moet U mee te nemen naar de les?

Bij de eerste les maken we kennis en bekijken we de gegevens van uw hond aan de hand van het vaccinatieboekje.

Voor uw hondje, een halsband (geen slipketting), leiband (geen flexi rollijn), twee identieke speeltjes, voeding en natuurlijk uzelf.

Duur van de lessen

Het lespakket van de puppytraining bestaat uit 5 praktijklessen en een gratis introductieles.

Tweemaal per week gedurende één lesuur wordt er getraind, zodat u op korte termijn een mooi resultaat hebt. De trainingen zullen worden verzorgd aan de hand van een lesplan. Dit betekent echter niet dat wij niet openstaan voor zaken die u graag uw hond zou willen aanleren.

Voor meer informatie en prijzen  Neem contact op.met ons of  indien u graag een kijkje bij ons wilt komen nemen.

 

 

© Hondentraining La Fermette 2011-2021